Пилотски јакни кои со задоволство ќе ги носиме во текот на есента 2022 година

 
 
   

Заедно со штепованата јакна како омилена лежерна класика, се издвои уште еден предлог! Имено, на листата на најпопуларни парчиња за преодниот рок во последните години се издвојува уште еден ефектен модел.

Модните инсајдери и трендсетерки ја обожуваат, а оваа година и вие ќе ја посакате во вашата гардероба.

Секако, станува збор за удобна за носење, лесна за комбинирање и ефектна shearling или пилотска јакна.

ZARA

Комбинацијата на топол материјал, интересна текстура, едноставни кроеви и трендовски изглед создадоа совршени авијатичарски јакни кои со задоволство ќе ги носиме во текот на есента 2022 година.

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA


 
 
   
Translate in English»