POP UP ART GALLERY во Скопје Сити Мол

 
 
   

Љубители на уметноста

Задоволство ни е да ве поканиме во изложбената уметничка галерија на извонредни  дела чие официјално отворање ќе се одржи на 14.12 (среда) во 19 часот во Скопје Сити Мол

Ќе ни биде драго заедно да разбрануваме емоции предизвикани од уметноста создадена од големи македонски уметници и да уживаме во опкружување на голем број внимателно одбрани дела.

Скопје Сити Мол во соработка со Галерија РА
Ве очекуваме!


 
 
   
Translate in English»