ПОВЕЛЕТЕ НА САЕМОТ НА КНИГАТА ВО SKOPJE CITY MALL

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Предновогодишниот период секогаш си има своја магија. Оваа година, ве покануваме да искусите вистинска КНИГОМАГИЈА и да ги набавите сите можни книги:
– оние што веќе некое време ги меркате;
– оние што морате да ги имате;
– оние што планирате да ги читате во зимскиот период;
– оние со кои знаете дека ќе израдувате некого;
– оние што сакате да ги подарите за Нова година…

Сите овие книги, од 1 до 6 декември, на едно место, по најповолни цени. Се гледаме!

Ars Lamina, Просветно дело, Издавачки центар ТРИ, Полица, АНТОЛОГ – Книжевен центар, Култура – Во светот на книгите, ЃУРЃА ИЗДАВАЧКА КУЌА, Сакам Книги, Бата прес и TOPER Мартина – издавачка куќа.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •