ПРОМОЦИЈA НА KARES ЗА ВРЕМЕ НА КАМПАЊАТА “HOME”

 
 
   

Време да ги купите вашите омилени  Kares парчиња мебел и додатоци за домот, по прилагодени поволни цени 

 Ова е само дел од промоцијата на Kares за време на кампањата “HOME” 

Image may contain: indoor

 KARES 
Редовна цена: 3,490 денари
Нова цена: 2,792 денари

No automatic alt text available.

 KARES 
Цена: 11,990 денари

Image may contain: indoor and food

 KARES 
Цена: 3,990 денари

No automatic alt text available.

 KARES 
Цена: 1,580 денари

Image may contain: drink and indoor

 KARES 
Цена: 3,990 денари

No automatic alt text available.

 KARES 
Редовна цена: 4,712 денари
Нова цена: 4,241 денари

Image may contain: indoor

 KARES 
Цена: 1,790 денари

No automatic alt text available.

 KARES 
Цена: 1,990 денари

No automatic alt text available.

 KARES 
Цена: 3,990 денари


 
 
   
Translate in English»