Промоцијa на LUSSO за време на кампањата “HOME” 

 
 
   

 

Време да ги купите вашите омилени LUSSO парчиња и додатоци за домот, по прилагодени поволни цени 

 Ова е само дел од промоцијата на LUSSO за време на кампањата “HOME” 

Image may contain: indoor

LUSSO ( можност за поделба по парче )
Редовна цена: 5,500 денари
Нова цена: 2,750 денари

Image may contain: coffee cup, drink, table and indoor

Редовна цена: 5,000 денари
Нова цена: 2,250 денари

Image may contain: table and food

Керамички чинии ( можност за поделба по парче )
Редовна цена: 6,590 денари
Нова цена: 3,295 денари

No automatic alt text available.

Редовна цена: 1,750 денари
Нова цена: 875 денари

No automatic alt text available.

Сад за колачиња
Редовна цена: 1,200 денари
Нова цена: 600 денари

Image may contain: drink and indoor

кристални вазни
Редовна цена: 3,400 денари
Нова цена: 2,720 денари

Image may contain: drink, table and indoor

сет чаши
Редовна цена: 2,500 денари
Нова цена: 2,000 денари

Image may contain: drink and indoor

декантер за вино
Редовна цена: 4,100 денари
Нова цена: 3,280 денари


 
 
   
Translate in English»