ПРОМОЦИЈA НА NEFA ЗА ВРЕМЕ НА КАМПАЊАТА “HOME”

 
 
   

Време да ги купите вашите омилени NEFA  парчиња мебел и додатоци за домот, по прилагодени поволни цени 

 Ова е само дел од промоцијата на NEFA за време на кампањата “HOME” 

Image may contain: people sitting, living room, table and indoor

Редовна цена: 13,990 денари
Нова цена: 11,192 денари

Image may contain: living room and indoor

Редовна цена: 24,990 денари
Нова цена: 19,992 денари

Image may contain: people sitting, living room and indoor

Редовна цена: 34,990 денари
Нова цена: 27,992 денари

Image may contain: people sitting, living room, table and indoor

Редовна цена: 24,990 денари
Нова цена: 19,992 денари

Image may contain: indoor

Редовна цена: 24,990 денари
Нова цена: 19,992 денари

Image may contain: people sitting, living room, stripes and indoor

Редовна цена: 24,990 денари
Нова цена: 19,992 денари

Image may contain: people sitting, living room and indoorРедовна цена: 29,990 денари
Нова цена: 23,992 денари

Image may contain: people sitting, living room, table and indoor

Редовна цена: 39,990 денари
Нова цена: 31,980 денари

Image may contain: people sitting, living room and indoor

Редовна цена: 14,990 денари
Нова цена: 11,992 денари

Image may contain: people sitting, living room and indoor

Редовна цена: 19,990 денари
Нова цена: 15,992 денари


 
 
   
Translate in English»