ПРОМОЦИЈA НА TAC ЗА ВРЕМЕ НА КАМПАЊАТА “HOME”

 
 
   

Време да ги купите вашите омилени  TAC  парчиња мебел и додатоци за домот, по прилагодени поволни цени 

 Ова е само дел од промоцијата на TAC за време на кампањата “HOME” 

 TAC 
Редовна цена: 3,800 денари
Нова цена: 2,550 денари

Image may contain: indoor

Редовна цена: 3,800 денари
Нова цена: 3,230 денари

Image may contain: bedroom and indoor

Редовна цена: 3,800 денари
Нова цена: 2,550 денари

Image may contain: indoor

Редовна цена: 3,800 денари
Нова цена: 2,550 денари

Image may contain: indoor

Редовна цена: 3,800 денари
Нова цена: 3,230 денари

Image may contain: indoor

Редовна цена: 3,800 денари
Нова цена: 3,230 денари

Image may contain: indoor

Редовна цена: 3,800 денари
Нова цена: 3,230 денари


 
 
   
Translate in English»