РАЛФ ПРОТИВ ИНТЕРНЕТОТ: РАЗУРНУВАЧОТ РАЛФ 2

 
 
   

СОДРЖИНА

Овој пат, Венелопа и Ралф го запознаваат величествениот и простран свет на интернетот, непрегледни метрополи полни со веб-сајтови, апликации и социјални мрежи. На задачата да ја зачуваат играта на Венелопа, се поставува прашањето како ќе се снајдат двајцата во овој огромен, нов свет? Гласот на Венелопи е позајмен од Сара Силверман, додека гласот на Ралф го позајми Џон Рајли.Шест години по “Wreck-It Ralph”, Ралф и Венелопе, сега пријатели, откриваат Wi-Fi рутер во нивната аркада, што ги води во нова авантура.

Оригинален наслов: Ralph breaks the Internet
Почеток на филмот: 10.01.2019
Земја / година: USA/2018
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура
Глумци: John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, Jane Lynch, Ana Ortiz
Режија: Rich Moore, Phil Johnston
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (6)


 
 
   
Translate in English»