Розовата нијанса „Barbiecore“ е најголемиот хит на летото, погледнете го изборот на популарни модели

 
 
   

СИТЕ СЕ ЛУДИ ПО НОВИОТ ТРЕНД “BARBIECORЕ”Во морето од нови трендови во последно време, најистакнат е „Barbiecore“, благодарение на претстојниот филм со Марго Роби во главната улога, која ќе ја игра најпознатата холивудска русокоса – куклата Барби. Барби е позната по љубовта кон розовата боја, а судејќи по фотографиите од сетот, Марго се чини дека е создадена за оваа улога.

Доколку и вам ви се допаѓа овој тренд и сакате да ја разбудите Барбиката во себе, погледнете ги нашите предлози за розови парчиња од популарните продавници.

ZARA

ZARA

RESERVED

RESERVED

MANGO

MANGO


 
 
   
Translate in English»