Се носат миди здолништа: најубави модели од актуелната понуда

 
 
   

Миди здолништата повторно се многу популарни.

Лесно можеме да ги комбинираме со кроп топови, блузи, кошули или обични маици и затоа толку многу сакаме да ги носиме.

Mango

Но, ова лето се многу популарни миди здолништата кои се елегантни.

Миди здолништата се идеални за летните вечери или прошетки покрај море.

Zara

Mango

Mango

Zara

Zara


 
 
   
Translate in English»