Сите роденденски попусти на едно место

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Повелете сите роденденски попусти на едно место, оваа објава е за сите љубители на добриот шопинг и мода. Време е за нова роденденска дружба, шопинг забава, мноооогу награди проследени со супер атмосфера во Skopje City Mall за нашиот 9ти роденден! Дојдете и уживајте, ние ќе ви понудиме пријатно шопинг искуство, проследено со попусти како и шопинг ваучери кои ќе трае од 01ви до 03ти октомври.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •