Skopje Fashion Festival

 
 
   

Убавите спомени заслужуваат реприза. Со особена чест и задоволство ви најавуваме дека главен партнер и домаќин и на втората сезона на Skopje Fashion Festival повторно е трговскиот центар Skopje City Mall.

Овој пат под слоганот „Can you feel the light?“, модната врева ја подигаме со три спектакуларни ревиски вечери во четврток (10.11), петок (11.11) и сабота (12.11) и ексклузивен изложбен салон од 13 до 20 ноември чие отворање ќе биде под светилките на најурбаниот шопинг центар во градот.


Рефлекторите уште еднаш пред посетителите на фестивалот премиерно ќе ги осветлат најновите модни колекции на низа млади и етаблирани домашни и странски дизјанери, додека вашите уникатно стилизирани комбинации уште еднаш ќе се пресретнат на едно место – Skopje City Mall.

Шоуто продолжува! Се гледаме!


 
 
   
Translate in English»