СЛАВИМЕ 8МИ РОДЕНДЕН

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Време е за нова роденденска дружба, шопинг забава, мноооогу награди проследени со супер атмосфера во Skopje City Mall за нашиот 8ми роденден!
Согласно сите мерки за безбедбост ви нудиме пријатно шопинг искуство, проследено со попусти како и шопинг ваучери кои ќе трае од 01ви до 04ти октомври.
Славиме роденден, но од безбедносни причини овој пат ќе ги изоставиме големите настани, кои изминатите години претставуваа наше и ваше големо задоволство.
Петок и сабота ќе ве забавуваат неколку домашни бендови, кои со сигурност ќе направат супер забава.
Џинот и пантомимата се составен дел од нашата роденденска атмосфера. Исто така во соработка со SIGMA доделуваме и 500,000 денари во ваучери кои ќе можат да се користат во нивната продавница во Скопје Сити Мол.

Заради безбедни причини, да се избегнат гужви овој пат шопинг ваучерите се распределени во четри дена. Тоа се четри дена по 300 000 денари. Вкупно 1 200 000 денари.

Во четврток започнува големата традиционална шопинг игра од 10:00 часот.

Секој ден ќе се доделуваат ваучери се додека не се потроши фондот за тој ден.
За најбрзите од вас, кои ќе направат шопинг обезбедивме шопинг ваучери во вредност од 1,200.000 денари.
• Со фискална сметка издадена во периодот од 01.10.2020 до 04.10.2020 во износ од 5,000.00 ден. до 9,999.00 денари посетителот добива (2) два шопинг ваучери од 500.00 денари или вкупна вредност на ваучерите 1,000.00 денари
• Со фискална сметка издадена во периодот од 01.10.2020 до 04.10.2020 од 10,000.00 до 19,999.00 денари посетителот добива (3) три шопинг ваучери од 500.00 денари или вкупна вредност на ваучерите 1,500.00 денари
• Со фискална сметка издадена во периодот од 01.10.2020 до 04.10.2020 од 20,000.00 денари и поголема сума посетителот добива (4) четири шопинг ваучери од 500.00 денари или вкупна вредност на ваучерите 2,000 денари
Се што треба да направите е да дојдете на нашиот штанд и да ја прикажете сметката. Не заборавајте, само НАЈБРЗИТЕ од вас добиваат. Затоа во период 01.10.2020 до 04.10.2020 ве покануваме сите на шопинг… КОЈ РАНО РАНИ, ПОПУСТИ ГРАБИ!

Не заборавајте попустите ги објавуваме во среда !

 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •