Skopje City Mall овој викенд слави 9 години!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Пријатели, време е за нова роденденска дружба, шопинг забава, мноооогу награди проследени со супер атмосфера во Skopje City Mall за нашиот 9ти роденден! Дојдете и уживајте, ние ќе ви понудиме пријатно шопинг искуство, проследено со попусти како и шопинг ваучери кои ќе трае од 01ви до 03ти октомври.

Славиме роденден, но од безбедносни причини овој пат ќе ги изоставиме големите настани, кои изминатите години претставуваа наше и ваше големо задоволство. Во петок ќе имаме мали забавни активности, штулери за супер селфи и стаклени балерни ќе бидат составен дел од нашата роденденска атмосфера. Заради безбедни причини, да се избегнат редици и гужви овој пат шопинг ваучерите се распределени во три дена на 3 еднакви суми . Вкупниот фонд е 1 000 000 денари.


Во петок започнува големата традиционална шопинг игра од 10:00 часот.

Три дена ќе се доделуваат ваучери се додека не се потроши дневниот фонд.
За најбрзите од вас, кои ќе направат шопинг обезбедивме шопинг ваучери во вредност од 1 000 000 денари.
Во играта на лојалност за потрошувачите, учествува секоја фискална сметка ( не збир на сметки ) напрaвена во Скопје Сити Мол со износ од или над 5,000.00 денари само во периодот од 01.10.2021 (петок) до 03.10.2021 (недела)


• Со фискална сметка од 5,000.00 ден. до 9,999.00 денари посетителот добива (2) два шопинг ваучери од 500.00 денари или вкупна вредност на ваучерите 1,000.00 денари

• Со фискална сметка од 10,000.00 до 19,999.00 денари посетителот добива (3) три шопинг ваучери од 500.00 денари или вкупна вредност на ваучерите 1,500.00 денари

• Со фискална сметка од 20,000.00 денари и поголема сума посетителот добива (4) четири шопинг ваучери од 500.00 денари или вкупна вредност на ваучерите 2,000 денари

Се што треба да направите е да дојдете на нашиот штанд и да ја прикажете сметката.
Не заборавајте, само НАЈБРЗИТЕ од вас добиваат. Затоа во период 01.10.2021 до 03.10.2021 Ве покануваме сите на шопинг!
Ваучерите се ИСКОРИСТУВААТ до 06.10.2021

Ајде да ги видиме попустите!


  •  
  •  
  •  
  •  
  •