СОЛО: ПРИКАЗНА ОД ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ

 
 
   

За време на една авантура во криминалното подземје, Хан Соло се сретнува со својот иден копилот Чубака и се соочува со Ландо Калрисиан години пред тој да се вклучи на Отпорот. Качете се на Милениумскиот Фалкон и патувајте до далечната галаксијата во „Соло: Приказна од војна на ѕвездите“, авантура со најомилениот подлец во галаксијата. Преку серија на смели бегства длабоко од опасното криминално подземје, Хан Соло се сретнува со својот иден копилот Чубака и се соочува со озогласениот коцкар Ландо Кларисиан во патување кое ќе го постави текот на една од најневеројатните херои на сагата на Војна на ѕвездите

Оригинален наслов: Solo: A Star Wars Story
Почеток на филмот: 24.05.2018
Траење на филмот: 135 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Научна фантастика, Авантура, Фантазија
Глумци: Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Paul Bettany, Thandie Newton
Режија: Ron Howard
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (12)


 
 
   
Translate in English»