МОЌТА НА ТЕАТАРОТ – од 27 до 29 април Skopje City Mall

 
 
   

Skopje City Mall и Македонски народен театар ви најавуваат:

МОЌТА НА ТЕАТАРОТ – од 27 до 29 април, Skopje City Mall – приземје
Вистински МУЗЕЈ НА СПОМЕНИ – посветен на театарската уметност!

Интерактивно патување низ времето со легендарните претстави и актери на МНТ кои оставија траен белег низ историјата
Раритетна вонмузејска поставка на костими, предмети, архивски фотографии, историја и факти

Музеј на спомени – едно сосема поинакво искуство во Вашиот омилен шопинг мол! Не пропуштајте!

МОЌТА НА ТЕАТАРОТ од 27-29 април
во соработка со Македонскиот народен театар!
Skopje City Mall – Се што сакам!

 


 
 
   
Translate in English»