Тренд: чизми до колена со stiletto потпетици

 
 
   

Зима е, па кога станува збор за обувките, ги сакаме чизмите кои ќе ни ги греат нозете. Но, тоа не е проблем за нас бидејќи едноставно чизмите ги обожуваме.

Кога станува збор за чизмите со потпетици, од година во година се носат различни модели. Популарни беа чизмите над колено или оние со подебела пета, а оваа година врвен хит се чизмите до колено со stiletto потпетици во црна боја.

Ја пребаравме понудата на чизми до колена со stiletto потпетици, а еве каде може да ги најдете најубавите …

Bershka

Bershka

Zara

Mango

Zara

Zara


 
 
   
Translate in English»