Вечерва | Вашиот принц Ве очекува!

 
 
   

 Пронајдете го вашиот омилен чевел на попуст, Вашиот принц Ве очекува 

Денес од 19 – 21 часот!

* Локација на приземје ( Кај Swarvoski )

Повелете на ✪ SHOES WEEK ✪ шопинг во Скопје Сити Мол!
За сите љубители на модата и модните трендови 🕶 Fashion Month во #SkopjeCityMall #ShoesWeek


 
 
   
Translate in English»