Велигден во Скопје Сити Мол – Skopje City Mall

 
 
   

Скопје Сити Мол оваа година го празнува големиот христијански празник Велигден.

Празнувањето на Велгиден ќе се одржува во периодот од 19ти до 30ти април. Овој празник e особено забавен за најмалите бидејќи ги асоцира на бои, поставки и радост. Скопје Сити Мол ќе биде катче кое што ќе претставува чудесно место каде децата ќе имаат незаборавна посета.

Во трговскиот центар може да најдете џиновски велигденски јајца, нашиот Зајко со велигденското јајце, полу јајце за совршени фотографии како и големата куќа на Зајко.

Повелете и овој празничен шопинг заедно!


 
 
   
Translate in English»