Во Skopje City Mall: најубави светкави фустани идеални за новогодишната ноќ

 
 
   

До новогодишната ноќ останува кратко време, а доколку немате веќе подготвена облека, сега е последен час да ја набавите.

Zara

Кога е во прашање пречекот на Новата година, односно аутфитот за новата година, правило е дека мора да биде што е можно полудо и откачено, бидејќи таква е ноќта пред нас.

Zara

Монистрите се ултимативна униформа кога се во прашање новогодишните комбинации. И токму затоа ги пребаравме полиците по продавниците во Skopje City Mall и ви ги пренесуваме најубавите светкави фустани кои се идеални за прослава на новогодишната ноќ.

Bershka

Zara

Bershka
Mango
Mango

Stradivarius


 
 
   
Translate in English»