Бомбер јакните се враќаат во мода: каде да ги купите најубавите!

 
 
   

Неколку години наназад бомбер јакните не беа во мода, но оваа сезона повторно ќе блеснат во полн сјај.Massimo Dutti

Бомбер јакните се врвен хит оваа сезона и ќе ги гледаме насекаде. Ако ги спасивте бомбер јакните од порано, тогаш сте мирни, но сегашната понуда на бомбер јакни е едноставно генијална.Massimo Dutti

Бомбер јакната на Zara е секаде присутна на социјалните мрежи, но понудата ја пребаравме и во други продавници на Skopje City Mall и можеме да ви кажеме дека има навистина одличен избор на бомбер јакни.Zara

За вас ги избравме најубавите бомбер јакни во кои ќе бидете многу кул и тренди.

Mango

Stradivarius

ZaraZara

Zara


 
 
   
Translate in English»