ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ИНФО ПУЛТ

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ИНФО ПУЛТ

СЦМ РЕТАИЛ ДООЕЛ ( СКОПЈЕ СИТИ МОЛ ) Моментално бара работник на позиција… Работник за инфо пулт, работа во смени. Ве замолуваме да ја испратите вашата биографија на следниот маил: scm@skopjecitymall.mk 

12.05.202012.05.2020
ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ A&M Clothes

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ A&M Clothes

A&M Clothes слободни работни места: Потребна позиција: (2) Асистенти Вработување: неопределено Работно време : полно работно време Работно место : Скопје – Сити Мал / продавница A&M Clothes-Jack&Jones Краен рок за аплицирање:  до 15/07/2019   Должности на асистент за продажба: Ги поздравува и ги услужува клиентите, ги известува купувачите за понудите и новата колекција, •...

18.06.201918.06.2019
ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ИНФО ПУЛТ

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ИНФО ПУЛТ

СЦМ РЕТАИЛ ДООЕЛ ( СКОПЈЕ СИТИ МОЛ ) Моментално бара работник на позиција… Работник за инфо пулт Работа во смени. Датум за пријавување до 10.04.2019 Ве замолуваме да ја испратите вашата биографија на следниот маил: scm@skopjecitymall.mk 

29.03.201929.03.2019
Balfin MK DOOEL is currently seeking individuals for the position of Financial Analyst – Budget and Reporting

Balfin MK DOOEL is currently seeking individuals for the position of Financial Analyst – Budget and Reporting

Balfin MK DOOEL (Skopje City Mall) is currently seeking talented and qualified individuals for the position of… Financial Analyst – Budget and Reporting Financial support to business areas through financial analysis, budgeting, planning and forecasting; to facilitate decision making and future business strategies. • Will be responsible for providing all aspects of financial support for...

12.09.201712.09.2017
Оглас за вработување Jack &Jones

Оглас за вработување Jack &Jones

AM Fashion Group –  во Скопје Сити Мал за потребите на својот продажен салон објавува ОГЛАС за вработување на Асистенти за продажба. Потребни квалификации – Од 18- 35 години – Минимум средно образование – Изовонредни комуникациски вештини – Способност за работа во тим – Солидно познавање на работа со компјутер -MS Office -Поседување на вештини за продажба...

06.06.201712.09.2017