Последна летна распродажба по најниски цени!

Нашиот најголем трговски центар Skopje City Mall и оваа летна сезона ја затвора со најголемите финални попусти на речиси сите производи и летни колекции кај реномираните светски и локални брендови собрани на едно место.

Почнувајќи од денес па сѐ додека не се потрошат залихите, сите посетители ќе може да уживаат во купување по намалени цени до -70% на модните колекции кои го одбележаа ова лето. Љубителите на шопингот знаат дека два пати во годината се организираат најголемите сезонски распродажби кога можат да си набават сѐ што им е потребно по примамливо ниски цени, па така знаат дека кога завршува летото, започнуваат и финалните попусти.

“Водени од искуствата од претходните години, очекуваме дека потрошувачите ќе го препознаат периодот кога намалувањата за претходната колекција се највисоки, и ќе резултира со голема посетеност и задоволни купувачи кои ќе обезбедат фантастични парчиња гардероба од најголемите реномирани брендови, а притоа ќе потрошат многу малку пари. Ние секогаш на прво место ги ставаме нашите посетители, па така за оваа распродажба овозможивме на сите производи да може да се види и спореди првата со последната цена. Многу честа слика кај нас се лажните и нереални попусти кои многумина ги нудат, па така ние сакаме да ги заштитиме правата на потрошувачите и да им покажаме дека попустите во Skopje City Mall се секогаш реални и ги исполнуваат нивните очекувања.” – изјави Дарко Панчевски од Skopje City Mall.

Од трговскиот центар ги повикуваат сите љубители на шопингот деновиве да го посетат Skopje City Mall, да уживаат во позитивна атмосфера и да го искористат најголемиот сезонски попуст. А оние кои чекаат на новите колекции есен-зима, веќе може да ги најдат во сите продавници на трговскиот центар.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.ѓ

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?