Скопје Сити Мол Ве поканува на Mask’n’Mall за Денот на шегата

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Дојди во Skopje City Mall на најголемиот маскенбал. Оваа година Скопје Сити Мол ќе го одбележи Денот на шегата со избор за најубава маска проследено со многу забава.

На 1-ви април, на вториот кат ќе биде поставен фото корнер каде што сите маскирани ќе имаат можност да се фотографираат од 12:00 до 21:00 часот, а фотографиите ќе бидат објавувани низ текот на целиот ден на официјалната фејсбук страна. Колку порано дојдете толку порано ќе ве објавиме 🙂

 Фејсбук фановите ќе можат да гласаат со лајкување на фотографиите, a најлајкуваните фотографии ќе добијат награди.

1 x gift card 5.000.00 денари
5 x Bluetooth звучници
94 x чаши со вашите фотографии

Гласањето ќе трае до 2ри Април 22 часот.

Mask’n’Мall прерасна во традиционален настан со кој Skopje City Mall го одбележува Светскиот ден на шегата. Идејата е покрај забавата под маски која е подеднакво интересна и за децата и за возрасните, посетителите да имаат можност да добијат и вредни награди за својата креативност. Ги повикуваме сите да го искористат викендот и да дојдат со своите семејства да се забавуваат, да ги покажат своите интересни костуми и да уживаат.

1

Регистрирај се на инфопултот за регистрација со пополнување на формулар.

2

Фотографирај се пред нашиот објектив

3

Фотографиите ќе бидат објавувани низ текот на целиот ден на Facecebook.com/skopjecitymall

4

На 02 Април во 22:00ч. фотографијата со најмногу лајкови ќе биде прогласен за победник и ќе освои gift card од Скопје Сити Мол со вредност од 5.000,00 денари, следните 5 фотографии со најмногу лајкови ќе освојат Bluetooth звучник, а следните 94 фотографии со најмногу лајкови ќе освојат чаши со фотографиите од натпреварот

5

Организаторот може да дисквалификува некој од учесниците доколку се служи со не-етички алатки за да влијае на крајниот резултат

6

Фото-натпреварот е од отворен карактер, може да учествуваат сите посетители но само со 1 фотографија. Во конкуренција влегуваат и групни маски

| 1ви АПРИЛ | 12:00 – 21:00 | II КАТ пред CINEPLEXX |

* Кампањата е од забавен карактер, Skopje City Mall во секое време од објективни причини може да го прекине конкурсот


  •  
  •  
  •  
  •  
  •