Pandora

2qbd9pe[1]

Приземје

t: +389 2307-6333

e-mail: pandora.skopje@gmail.com

Pandora

Пандорина приказна е приказна за една Данска компанија која прерасна во водечки светски глобален бренд за накит бидејќи нејзината желба да им понуди на жените низ целиот свет, универзум на висок квалитет рачно доизработен, модерен и вистински накит по достапни цени. Уживајте во Пандора, споделете ваша приказна!

Пишете ни

Вашата порака ни значи, пишете го Вашето мислење и испратете ни го на e-mail. Одговор на Вашиот e-mail ќе добиете во рок од 48 часа. Ви благодариме, Skopje City Mall

Sending

©2017 Skopje City Mall

Log in with your credentials

Forgot your details?